Utstyr og klær

Utstyr og klær

Det vil bli kaldt, og det vil bli vått, men med oss i båten har vi det optimale utstyret for offshoreracing. Stolt tar vi med oss utstyr fra våre sponsorer og utstyrsleverandører som skal holde oss tørre og varme i det ekstreme været.  Slik kan vi utforske store havområder uforstyrret. Med alt fokus rettet mot opplevelsen, mot vårt ville, vakre eventyr. TESS leverer kjøredresser og flyteutstyr som er spesiallaget for offshoretracing. 

TESS har over 60 servicesentre langs kysten, og kjenner behovene i havbruksnæringen.

TESS tilbyr et komplett spekter med slanger spesielt velegnet for de behov som havbruksnæringen har, og leverer dessuten drift- og vedlikeholdsprodukter, bekledning, hansker og sko, velegnet for fire årstider ved sjøen. For øvrig kan vi by på hele vårt varesortiment, i alt over 170 000 artikkelnumre. I tillegg til å være en teknisk samarbeidspartner inkluderer tjenestene våre bl.a. TESS Hose Management, Integrerte Forsyningstjenester og Mobilservice.

Blant noen av kundene til TESS innenfor havbruk finner du FIASMarine HarvestSalmar og Lerøy

 

tess.png