Plan dag 3

Plan dag 3

Vi våkner opp med sola i Ballstad kl 04:36 i morgen. Ola har stekt egg og bacon. Geir har satt ruta og lover en spektakulær løype. Vi kjører fra Ballstad ned til Nusfjord og går inn Sundsstrømmen og til yttersiden av Lofoten. Vi stikker innom den nydelige Bunesstranda der Ola snakker om nakenbading. Derfra kjører vi ned til den heftige og kokende Moskstraumen som går utenfor Lofotodden. Videre kjører vi til Værøy og Røst. Vi kommer til å stoppe i fiskeværene og se oss rundt. Fra Røst går ferden ned til Myken som er kjent blant annet for sitt Whiskeybrenneri. Her spiser vi lunsj med Hellstrøm faktisk!! Fra Myken kjører vi ned til Træna via en del små fiskevær. På Træna blir det en liten landkjenning med fotstrekk. Neste mål er Lovund. Øya som er kjent for sine massive fugleberg med spesielt Lundefugl. Vi sneier innom Vega utenfor Brønnøysund før kursen settes mot bunkring av drivstoff i Rørvik. Endestasjon er Abelvær hvor vi finner ly for natta og forhåpentligvis en matbit. Der blir en lang og spennende dag!

 

 

Ballstad i kveld! 

Ballstad i kveld! 

image.jpg