Dag 3 i Lofoten

Dag 3 i Lofoten

DAG 3: En dag som startet med knallsol i Ballstad gikk via Nussfjord, Reine og Sundstrømmen til yttersiden av Lofoten. Vi passerte Moskenesstrømmen på vei til Røst. Zip raste over Vestfjorden til Myken. Der fikk vi smake på Jan Hellstrøms egen whiskey fra Myken Destilleri. Neste stopp var Træna før vi endte opp i Brønnøysund. Litt senere enn planlagt, men vi fikk oss middag rundt kl. 00:00 faktisk. Bra service :) Ta en titt på videobloggen vår fra dag 3 så får du se en fantastisk opplevelse i Lofoten med actionfilming og dronefilm fra både Reine, Røst og Træna. I dag setter vi kursen hjemmover til Hitra fra Brønnøysund. Bra vær og fine forhold for slitne sjømenn. Alle ved godt mot og helsa i behold. En liten justering på båtene ved Træna Båtservice i går, men det må vi regne med etter tøff kjøring i flere dager. Veldig god service fra gutta på Træna Båtservice som stilte opp etter arbeidstid og hjalp oss. 

Filmen står på opplasting så den kommer snart ;)