Dag 2 - Bodø, Vestfjorden, Svolvær og Ballstad

Dag 2 - Bodø, Vestfjorden, Svolvær og Ballstad

En røff start på dagen fra Støtt til Bodø. Filming fra helikopter, lunsj på Kjerringøy, besøk hos Norskott Brygger og en rolig Vestfjord over til Lofoten. Programmet er tettpakket og opplevelsene står i kø. Reisefølget er i god form og når sola kom rett etter lunsj ble stemningen enda bedre. Da vi ankom Svolvær ble vi møtt av Bernt fra Lofotpils som viste oss rundt (se egen sak). Sola var fortsatt med oss fra Svolvær, en liten tur innom havna i Henningsvær før vi ankom Ballstad. Her ble vi innlosjert i Kremmervika Havn. Middag hos restauranten Himmel og Havn. Vi fikk først servert en "tasting" av sjømatprodukter fra våre sponsorer Hitramat, Seashell og Lofoten produkter. 20 representanter fra Lofoten produkter var sammen med oss og stemningen var magisk god, akkurat som maten.

IMG_5397.JPG
IMG_5420.JPG
IMG_5445.JPG
IMG_5460.JPG
IMG_5539.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_5580.JPG
IMG_5585.JPG
IMG_5593.JPG