Tøffe kjøredrakter

Tøffe kjøredrakter

Ziprace har egne kjøredrakter fra Hansen protection levert av Tess Trondheim.  Drakten er av type SeaRib og betegnet mot offshore-racing og turistmarkedet. Zipracedraktene er merket med sponsorene og skal holde mannskapet ombord varme, tørre og i sikkerhet. På bildene tester Kåre Hansen dressen.

-Draktene er utrolig komfortable å ha på seg. Veldig fleksibelt på hva du kan ha under av klær etter som været endrer seg, sier en erfaren båtmann Kåre Hansen fra Hitra. 

mer om draktene fra Tess.no her: 

 http://hansenprotection.no/sea-survival/sea-rib/index.html

 

 

Fra en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr Hansen Protection

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.

Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

 

 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg