Ziprace from Hitra to Lofoten

NB! Dette er er foreløbig program og vil bli justert før avreise.

 

DAG 1 - ONSDAG 24.MAI 2017:

Etappe 1: 200 nautiske mil
Fra Hitra i Sør- Trøndelag avgang: 08:00
Lunsj og bensinfylling i Vennesund sør for Br.sund  (ca 12:00 – 13:00)
Alternativ bensinfylling: Sigurd Dal på Nord-Herøy.
Besøk i Ylvingen (Himmelblå)
Stopp ved Polarsirkelen
Ankomst Støtt Brygger kl. 20:00 - Meløy kommune
Middag og overnatting ved Støtt Brygge - http://www.stott.no/
Effektiv kjøring 9 timer
Total reisetid med stopp 12 timer


Dag 2 - TORSDAG 25. MAI:

Etappe 2         130 nautiske mil
Reisetid        5 timer

Avgang fra Støtt brygger kl. 10:00
Stopp i Bodø (bunkring) 1 time

Lunch: Kjerringøy bryggehotell (ankomst 12:00 – 13:00)Svolvær - Ølsmaking på Lofoten bryggeri - Lofotpils (ankomst senest kl 15:00)

Ankomst Balstad i Lofoten ankomst senest 18:00
Overnatting i Balstad ved Kræmmervika havn
Småmat med sponsorpresentasjoner, krabbe, laks, kamskjell, krabbemaki og øl
Middag ved "Himmel og Havn", 3-retters middag på kvelden


Dag 3 - FREDAG 26. MAI:

Etappe 3:     ca 180 nautiske mil
Avgang fra Balstad - Lofoten:    kl.10.00

Bunkring i Reine
Kjøreruten på dag 3 er væravhengig. Blir det godt vær legger vi turen via Røst og Myken.

Lunch Klokkergården på Rødøy. Alternativt Myken dersom været tillater det.
(Senest ankomst ca kl 14:00) 

Vi ender opp på Vega ved Havhotellene ca kl. 20. Middag og overnatting
Havhotellene
 

 

Dag 4 - LØRDAG 27. MAI:

Etappe 3:     150 nautiske mil
Avgang fra Vega:    kl.10.00
Stopp Linesøya for å slippe av 2 passasjerer.
Ankomst Ansnes brygger ca kl. 18.00

Alle tider kan bli endret underveis pga værforhold etc.

 

Filmen fra Ziprace 2016:

 

 

Instagram